Yandex Metrica

Serdar Ortaç vasiyetini açıklamıştı... Gerçeği Arto ifşa etti! 'İleri derecede hasta, ilaçla birlikte alkol...'

Serdar Ortaç vasiyetini açıklamıştı... Gerçeği Arto ifşa etti! 'İleri derecede hasta, ilaçla birlikte alkol...'

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta sahne alan Serdar Ortaç vasiyetini açıklamıştı. Ünlü şarkıcıyla ilgili gerçek ortaya çıktı. Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Seren Serengil, Ortaç'ın zehirlendiğini ve çok hasta olduğunu açıkladı.

Magazin

22.03.2024, 20:27

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil, Serdar Ortaç'ın Kıbrıs'ta sahne aldığı gece zehirlendiğini ve çok zor anlar yaşadığını açıkladı. Arto'dan ise uzun süredir MS hastalığı ile mücadele eden şarkıcı hakkında dikkat çeken açıklamalar geldi. Seren Serengil, "Serdar o gece zehirlendi. İlaçlarını değiştirmiş, çok hastalandı çok üzüldüm. İyi olduğuma sevinemedim" dedi.

"FRENİ BOŞALMIŞ KAMYON GİBİ"

Araya giren Arto ise "Bir tavsiyede bulunacağım, ilaçla birlikte alkol kullanmazsa iyi olur. Zaten ileri derecede bir hastalığı var. Bu kadar değerli bir insanın kendine bakmaması çok üzüntü verici. İlaç değiştirmiş olabilirsin ama bunu alkolle birlikte yaparsan çok zorlanırsın. Freni boşalmış kamyon gibisin. Çok değerli bir sanatçısın sen." ifadelerini kullandı.

VASİYETİNİ AÇIKLAMIŞTI

Kıbrıs'ta sahneye çıkmadan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Serdar Ortaç, vasiyetini açıklamıştı. Ortaç, "Ben vasiyetimi daha yazmadım ama buradan söylüyorum kayıtlara geçmesi adına avukatlara da sözlü olarak da ilettim. 40 milyon TL değerinde bir evim var. Ben vefat ettikten sonra kardeşlerim, bütün çalışanlarım ve orkestrama evin satışından hisse dağıtılmasını istiyorum. Bir bölümünü Mehmetçik vakfına, şehitlere dağıtılmasını istiyorum" şeklinde konuşmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading