Yandex Metrica
SON DAKİKA
Serdar Ortaç'tan tartışma yaratacak Tarkan açıklaması: Pop'un kralı benim

Serdar Ortaç'tan tartışma yaratacak Tarkan açıklaması: Pop'un kralı benim

Geçtiğimiz günlerde Tarkan'ın 'Geççek' şarkısı hakkında konuşan Serdar Ortaç, yanlış anlaşıldığını söyledi. Tarkan'la arasında rekabet olmadığını belirten şarkıcı, 'Her dönemde popun kralıyım' dedi.

Magazin

23.01.2024, 19:00

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, katıldığı programda Tarkan'ın tartışmalara neden olan 'Geççek' şarkısı hakkında konuşmuş, "Şarkı da çok dinlenecek ve üzerinde konuşulacak bir şarkı değil ki! Lay lay lom yaparım, hepimiz yaparız. bu duruma düşmemek için böyle şarkılar yapmıyorum." demişti. Önceki akşam Maslak'ta bulunan bir mekanda sahne alan Serdar Ortaç, şarkıya yaptığı yorumun yanlış anlaşıldığını dile getirdi.

"TARKAN'A LAF SÖYLEMEK NE HADDİME"

Konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ortaç, "Tarkan, yaşadığımız pandemi ve kötü günlerin geçeceğini dile getirdi. Zaten kendisi de bir açıklama yaptı. Konu yine nereden nerelere geldi. Zaten bir kitle var, 'Serdar, konuşsa da biz onu nasıl yanlış anlasak, nasıl yerden yere vursak' diye bekliyor. Yoksa benim Tarkan’ın şarkısına söz söylemek ne haddime?" ifadelerini kullandı.

"BEN HER DÖNEM POP'UN KRALIYIM"

Sanatçı, "Tarkan hayranlarının sizi eleştirme nedeni 90’lı yıllardaki rekabet mi?" sorusuna "Alakası yok. Ben her dönem pop’un kralıyım. Hâlâ da öyle olduğumu düşünüyorum." şeklinde yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading