Yandex Metrica

Serdar Ortaç'ın eski sevgilisi Seçil Gür kendi kendini ifşa etti! 'İnsan olan bunu taşıyamaz'

Serdar Ortaç'ın eski sevgilisi Seçil Gür kendi kendini ifşa etti! 'İnsan olan bunu taşıyamaz'

Bir dönem Serdar Ortaç'la yaşadığı aşkla adından söz ettiren Seçil Gür, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık konuşuluyor. Gür'ün derin göğüs dekolteli pozları kısa süre içinde gündem oldu.

Magazin

23.01.2024, 18:54

2014 yılında dünyaevine girdiği İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019 yılında boşanan Serdar Ortaç, şarkıcı Seçil Gür ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak çift, geçtiğimiz yıl ilişkilerini bitirme kararı almıştı.

Serdar Ortaç hakkında yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Gür, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla gündeme geldi. Şarkıcı, gömleğinin içine giydiği leopar desenli çamaşırıyla verdiği pozları takipçileriyle paylaştı. Gür'ün ayna karşısında verdiği pozlar kısa süre içinde gündem oldu. 

Şarkıcının paylaşımına "Güzellikk", "Yanıyor buralar", "İnsan olan bunu taşıyamaz", "Melek gibisin" gibi yorumlar geldi.

"SERDAR'IN BİZİ SEVDİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Diğer yandan Seçil Gür, geçtiğimiz hafta katıldığı bir programda Serdar Ortaç hakkında şaşırtıcı açıklamalarda bulunmuştu. Şarkıcı, "Ben Serdar'ın Chloe'yu da beni de bir başkasını da hatta kendisini de sevdiğini düşünmüyorum. Hatta Serdar kendini bile sevmiyor bence" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading