Yandex Metrica
SON DAKİKA
Serdar Ortaç dev mirasını açıkladı! Bu kadar da olmaz

Serdar Ortaç dev mirasını açıkladı! Bu kadar da olmaz

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, dün akşam Kıbrıs'ta sahne aldı. Ortaç, vasiyetini ilk kez açıkladı. Sanatçı, servetinin bir bölümünün şehitlere dağıtılmasını istediğini söyledi.

Magazin

23.01.2024, 18:48

Şarkıcı Serdar Ortaç, Sevgililer Günü'ne özel önceki akşam Kıbrıs'ta sevenleriyle buluştu. Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen şarkıcı, sorulara dikkat çeken cevaplar verdi.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı 'Kürtaj' açıklamasıyla tartışmalara neden olan Ortaç'a gelen tepkiler soruldu. Ortaç, "Tabi o konuda biraz boş konuştum insanların tepki vermesi normal" dedi.

"AŞK UMURUMDA DEĞİL"

Son olarak Seçil Gür ile aşk yaşayan ve geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran şarkıcıya "Aşka açık mısınız?" diye soruldu. Ortaç, "Umurumda değil artık aşk konuları çalışalım, ömrümüzü tamamlayalım, insanları eğlendirelim, öldükten sonra dinleyecek şarkılar bırakalım. Yeter benim için" diye yanıt verdi. 

VASİYETİNİ AÇIKLADI

Basın mensuplarının vasiyetini sorması üzerine Ortaç, "Ben vasiyetimi daha yazmadım ama buradan söylüyorum kayıtlara geçmesi adına avukatlara da sözlü olarak da ilettim. 40 milyon TL değerinde bir evim var. Ben vefat ettikten sonra kardeşlerim, bütün çalışanlarım ve orkestrama evin satışından hisse dağıtılmasını istiyorum. Bir bölümünü Mehmetçik vakfına, şehitlere dağıtılmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading