Serdar Ortaç açıkladı! Hayatı film oluyor
Ünlü Şarkıcı Serdar Ortaç, Etiler'de bir stüdyoya girerken objektiflere takıldı. Burada muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ortaç, "Önüme bir senaryo geldi, bayıldım. Hayatım film oluyor" dedi.

Ünlü sanatçıların hayatlarını beyaz perdeye aktarma furyasına sürhriz bir isim daha ekleniyor. Müslüm, Bergen, Dilberay gibi birçok sanatçının hayatını anlatan filmlerin ardından ünlü popçu Serdar Ortaç'ın hayatı da filem oluyor.
"BENİ JAPON'A BENZEYEN BİRİ OYNASIN"
Etiler'de bir stüdyoya girerken gazetecilerin ilgisiyle karşılayan ve sorularını yanıtlaya Ortaç, ""Önüme bir senaryo geldi. Bayıldım ama filmde ben oynamayacağım" diyerek kendi hayatının beyaz perdeye aktarılacağını ifade etti Serdar Ortaç, muhabirlerin "Sizi kimin oynamasını istersiniz?" sorusuna ise, "Japon'a benzeyen biri oynasın. Hiçbir dizi ve filmi izlemiyorum ki kimseyi tanıyayım" cevabını verdi.
YENİ ŞARKISI İÇİN STÜDYOYA GİRDİ
Ortaç, "'İlaç' adında yeni bir şarkı yaptım. O yüzden stüdyoya geldim. 25 Ağustos'ta klibini çekeceğiz. 'Canıma Minnet' tarzında bir şarkı" diyerek yeni şarkısının da müjdesini verdi.