Yandex Metrica
SON DAKİKA
Serdar Ortaç açıkladı! Hayatı film oluyor

Serdar Ortaç açıkladı! Hayatı film oluyor

Ünlü Şarkıcı Serdar Ortaç, Etiler'de bir stüdyoya girerken objektiflere takıldı. Burada muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ortaç, "Önüme bir senaryo geldi, bayıldım. Hayatım film oluyor" dedi.

Magazin

23.01.2024, 22:12

Ünlü sanatçıların hayatlarını beyaz perdeye aktarma furyasına sürhriz bir isim daha ekleniyor. Müslüm, Bergen, Dilberay gibi birçok sanatçının hayatını anlatan filmlerin ardından ünlü popçu Serdar Ortaç'ın  hayatı da filem oluyor. 

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"BENİ JAPON'A BENZEYEN BİRİ OYNASIN"

Etiler'de bir stüdyoya girerken gazetecilerin ilgisiyle karşılayan ve sorularını yanıtlaya Ortaç, ""Önüme bir senaryo geldi. Bayıldım ama filmde ben oynamayacağım" diyerek kendi hayatının beyaz perdeye aktarılacağını ifade etti Serdar Ortaç, muhabirlerin "Sizi kimin oynamasını istersiniz?" sorusuna ise, "Japon'a benzeyen biri oynasın. Hiçbir dizi ve filmi izlemiyorum ki kimseyi tanıyayım" cevabını verdi.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

YENİ ŞARKISI İÇİN STÜDYOYA GİRDİ

Ortaç, "'İlaç' adında yeni bir şarkı yaptım. O yüzden stüdyoya geldim. 25 Ağustos'ta klibini çekeceğiz. 'Canıma Minnet' tarzında bir şarkı" diyerek yeni şarkısının da müjdesini verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading