Yandex Metrica

Serdar Gökhan'dan Burak Özçivit'e sert sözler! Ünlü oyuncuyu yerden yere vurdu 'Önce oyunculuk öğrensin'

Serdar Gökhan'dan Burak Özçivit'e sert sözler! Ünlü oyuncuyu yerden yere vurdu 'Önce oyunculuk öğrensin'

Yeşilçam'ın usta ismi Serdar Gökhan, Burak Özçivit'in kendisine saygısızlık yaptığını öne sürdü. Usta oyuncu, Burak Özçivit hakkında ağır sözler kullandı.

Magazin

23.01.2024, 19:50

Özbekistan'da bu yıl 14'üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Taşkent Film Festivali'nde Türk sineması için özel bir gece düzenlendi. Geceye Serdar Gökhan, Nurgül Yeşilçay, Burak Özçivit gibi ünlü isimler katıldı. Burak Özçivit ve Nurgül Yeşilçay'ın, diğer isimlerle sahneye çıkmak istemediği iddia edildi. Serdar Gökhan'ın Burak Özçivit'i kıskandığı öne sürülürken, ünlü isim İkinci Sayfa programına bağlanarak iddialara yanıt verdi.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"ÖNCE OYUNCULUK ÖĞRENSİN"

Serdar Gökhan, Burak Özçivit hakkında sert sözler kullandı. Gökhan, şöyle dedi:

"Biz Türkiye Cumhuriyeti'nin Kültür Bakanlığı olarak Türkiye'yi temsilen Taşkent Film Festivali'ne Özbekistan'a gittik. Bizleri sahneye davet ettiler aşağı yukarı 12 oyuncu arkadaş vardı. İki sandalye boş kaldı Nurgül Yeşilçay ve Burak Özçivit'in oturması için kulisten 'ben gelmem, ben çıkmam' sesleri duyduk. Burak'tan başka kim olacak bir tek o vardı arkada."

Burak Özçivit'i kıskandığı yönünde çıkan haber hakkında konuşan Serdar Gökhan, "Ben onu kıskanıyormuşum, kulağımın kılı kadar benim üzerimde bir etkisi yok. İki tane kaş çatmayla oyunculuk olmuyor. Önce oyunculuk öğrensin." ifadelerini bulundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading