Yandex Metrica

Semiha Yankı'dan çok konuşulacak şiddet itirafı! 'Eşimle 16 yıl birbirimizi dövdük'

Semiha Yankı'dan çok konuşulacak şiddet itirafı! 'Eşimle 16 yıl birbirimizi dövdük'

Ünlü şarkıcı Semiha Yankı, Haber Bahane programına konuk oldu. Programda özel hayatına dair açıklamalarda bulunan şarkıcı, eşiyle 16 yıl boyunca birbirlerine şiddet uyguladıklarını söyledi.

Magazin

12.03.2024, 20:11

Şarkıcı Semiha Yankı, Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu Haber Bahane'nin bu haftaki konuğu oldu. Özel hayatı ve kariyerine ilişkin konuşan şarkıcı, 24 yıl süren evliliğiyle ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"AFFETTİĞİM İÇİN KDV'SİYLE GELDİ"

24 yıl evli kaldığı eşinden şiddet gördüğünü söyleyen sanatçı, "Kıskançlıktan dolayı şiddet gördüm. İlk şiddet evliliğin 8. senesinde başladı. Bir kadınla yakaladım o dönemde ayrılsaydım çok iyi olurmuş. Affettiğim için KDV'siyle üzerime geldi. Alkolün bunların ana nedeniydi. Ben içki içmem. İçkinin negatifliğini babamdan ve eski eşimden gördüm. Tüm kadınlara tavsiyem olsun; bir adamın hatasını gördüğünüz zaman barışmayın." ifadelerini kullandı.

"EŞİMİN KAFASINI GÖZÜNÜ YARDIM"

Kendisine şiddet uygulayan eşini dövdüğünü söyleyen Yankı, "Ben de onun kafasını gözünü yarıyordum. Tendonum ondan hep şiş. Kolum da tam açılmaz kırıldığı için. Adama ayrılalım dediğim an kapıdan çıkamıyordum. Bikinili pozlarımı falan da hep eşim öldükten sonra verdim" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading