Yandex Metrica

Selin Ciğerci’nin transparan kıyafeti sosyal medyayı salladı! İzzet’ten izin aldın mı?

Selin Ciğerci’nin transparan kıyafeti sosyal medyayı salladı! İzzet’ten izin aldın mı?

Selin Ciğerci fotoğrafıyla sosyal medyayı salladı. Takipçilerinin yaptığı yorumlar dikkat çekti.

Magazin

23.01.2024, 18:44

Eski eşi Gökhan Çıra ile barışıp yeniden aşk yaşamaya başlayan Selin Ciğerci'ye aşk yaradı. 13 kilo veren ve sürekli spor yapan Selin Ciğerci transparan pantolon giydi. Ciğerci kendisine İzzet Yıldızhan'ın sözlerini hatırlatanlara da cevap verdi.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

“GİZLİCE NİKAH YAPACAĞIM”

Son dönemde verdiği kilolarla ve yeni imajıyla dikkat çeken Selin Ciğerci iddialı tarzıyla olay oldu. Eski eşi Gökhan Çıra ile barışıp yeniden aşk yaşamaya başlayan Selin Ciğerci evlilik sorularına da yanıt verdi. Ciğerci, Çıra ile evlenmeye hazırlandığı günden bir fotoğrafını paylaşıp, "Zamanı gelince. Ama gizlice nikah yapacağım... Sevdiğim arkadaşlarımla yemek yiyerek" şeklinde cevapladı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

“SEN BENİM MİSİN?”

Selin Ciğerci transparan pantolonuyla verdiği pozları paylaşınca takipçilerinden "Gökhan nasıl izin verdi kız" yorumları yağdı. Gökhan Çıra ise sevgilisine "Sen benim misin? Bu ne güzellik ya" yorumunu yaptı.

Bazı takipçileri ise Selin Ciğerci'ye "İzzet'ten izin aldın mı?" diye sordu. Ciğerci bu soruya "İsterse çıplak çıksınlar" diyen İzzet Yıldızhan'ı ima ederek "En son izin vermişti" dedi. Selin Ciğerci'nin tarzını çok beğenenler olduğu gibi "Sen de mi külot modasına uydun" diyerek eleştirenler de vardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading