Yandex Metrica

Selin Ciğerci'yi çabuk unuttu! Gökhan Çıra yeni aşkını paylaştı, Instagram yıkıldı! Kısa süre sonra paylaşımını sildi

Selin Ciğerci'yi çabuk unuttu! Gökhan Çıra yeni aşkını paylaştı, Instagram yıkıldı! Kısa süre sonra paylaşımını sildi

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, geçtiğimiz hafta ikinci kez boşandı. Eski futbolcu, ayrılıktan kısa süre sonra yeni bir aşka yelken açtı. Sevgilisiyle bir fotoğrafını paylaşan Çıra, ardından bu paylaşımını sildi.

Magazin

23.01.2024, 19:48

Fenomen Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, geçtiğimiz yıl Eylül ayında ani bir kararla boşandı. Ayrılığa dayanamayan çift, yeniden bir araya gelerek 16 Mayıs'ta ikinci kez nikah masasına oturdu. Fakat çift yine evliliklerinde sorun yaşadı ve boşanma kararı aldı. 

Çift, adli tatilin sona ermesiyle birlikte resmi olarak boşandı. Selin Ciğerci sosyal medyada yaptığı açıklamada "Biliyorsunuz ki aylar önce yollarımızı dostça ayırmıştık ama adli tatil olduğu için resmi işlemler gerçekleşmemişti, bugün sonuçlandı" dedi.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

YENİ AŞKINI PAYLAŞTI

Boşanmadan kısa süre sonra Gökhan Çıra yeni bir aşka yelken açtı. Sosyal medyayı aktif kullanan eski futbolcu, sevgilisine sarıldığı bir fotoğrafı paylaşıp Demet Akalın'ın "Bebek" şarkısını ekledi. O şarkı gönderme olarak yorumlandı.

Çıra, daha sonra sevgilisinin yüzünü gösterdiği bir paylaşım daha yaptı. Ancak kısa süre sonra bu paylaşımını sildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading