Yandex Metrica

Selin Ciğerci'ye hapis şoku! Eski eşi Gökhan Çıra başına dert açtı

Selin Ciğerci'ye hapis şoku! Eski eşi Gökhan Çıra başına dert açtı

Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ile evli olduğu sırada eşine mesaj attığını iddia ettiği Özlem Parlu ile tartışmıştı. Ciğerci, Parlu tarafından açılan davada hapis cezasına çarptırıldı.

Magazin

23.01.2024, 20:11

İki kez evlenen Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, yaz aylarında ikinci kez boşanma kararı almıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ikiliden Ciğerci'ye hapis cezası çıktı. 

Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ile evli olduğu sırada eşine mesaj attığı gerekçesiyle Özlem Parlu isimli bir kadınla Rumeli Hisarı'nda bir mekanda tartışmış ve sosyal medya hesabından ifşa etmişti. Parlu, olayın ardından Selin Ciğerci hakkında dava açmıştı. 

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

4 AY 25 GÜN HAPİS CEZASI

Mahkemenin yolunu tutan Özlem Parlu, Selin Ciğerci'ye karşı hukuk mücadelesi başlattı. Dava sonucunda ünlü fenomen hakkında 4 ay 25 gün hapis cezası kararı çıktı. Kararın para cezasına çevrilmemesi dikkat çekti. 

Özlem Parlu'nun Selin Ciğerci hakkında 'cana kast' suçlamasıyla tazminat davası açmaya hazırlandığı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading