Yandex Metrica

Selin Ciğerci'ye büyük şok! Numarası servis edildi, sosyal medyada isyan etti! 'Lütfen sil, çok ayıp'

Selin Ciğerci'ye büyük şok! Numarası servis edildi, sosyal medyada isyan etti! 'Lütfen sil, çok ayıp'

Gökhan Çıra ile boşandıktan sonra yeni bir başlangıç yapan Selin Ciğerci, paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Fenomen isim, telefon numarasının başka insanlara servis edildiğini belirterek isyan etti.

Magazin

23.01.2024, 18:32

2019 yılında nikah masasına oturduğu Gökhan Çıra ile eylül ayında tek celsede boşanan Selin Ciğerci, özel hayatıyla ve paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde otomobilini yenileyen Ciğerci, yeni aracı için 13 milyon lira ödediği iddiasıyla gündeme gelmişti.

Ünlü fenomen, bu kez sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Cep telefonu numarasının yayıldığını ve tanımadığı kişilerden arama geldiğini belirten Ciğerci, numarasını servis edenlere sosyal medyadan seslendi.

"MAHKEMELİK OLMAK İSTEMİYORUM"

Yaklaşık 10 senedir aynı numarayı kullandığını belirten fenomen, "Hiç tanımadığım kargocusundan en yakınıma kadar lütfen numaramı kime verdiniz, nereye yazdınız bilmiyorum ama arayanlar da hep güzel şeyler söylüyor. Kötü bir şey de yok ama bu benim özelim. İşlem yapmak, mahkemelik olmak istemiyorum. Servis eden kişiye sesleniyorum; lütfen sil, çok ayıp." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading