Yandex Metrica

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra cephesinde flaş gelişme! Sosyal medya hesabından böyle duyurdu

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra cephesinde flaş gelişme! Sosyal medya hesabından böyle duyurdu

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, geçtiğimiz aylarda ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Tekrar boşanmaya karar veren çift, haberi sosyal medyadan duyurdu.

Magazin

23.01.2024, 19:36

2019 yılında görkemli bir törenle dünyaevine giren Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, geçtiğimiz yıl eylül ayında sürpriz bir şekilde yollarını ayırmıştı. Ayrılığa dayanamayan ikili daha sonra barışmış ve 16 Mayıs'ta ikinci kez nikah masasına oturmuştu. 

Kısa süre önce birlikte fotoğraflarını silen ikilinin yeniden ayrıldığı öne sürülmüştü. Çift, ayrılık haberini Instagram'dan yaptıkları art arda paylaşımlarla duyurdu.

"HAYAT DEVAM EDİYOR"

Selin Ciğerci, açıklamasında "Evlilik, eş olmak, aile kurmak hepsi en sevdiğim değerler. İki kez denedik, olmadı. Lütfen iki tarafın da duygusal ruh haline yakışan bir saygıyla açık aramaya, bizden bağımsız sebep bulmaya çalışmadan saygıyla bilelim ve geçelim. Adli tatil bitecek, resmi işlemler eylülde son bulacak. Hayat devam ediyor, edecek." ifadelerini kullandı.

"EVLİLİĞİ YİNE BECEREMEDİK"

Kısa süre sonra açıklama yapan Gökhan Çıra ise, "Biz, büyük umutlarla ikinci kez denedik. Ama evlilik işini yine beceremedik. Birbirimizi kırmak, üzmek en büyük korkumuz. O yüzden gerektiğinde birbirimizi kırmaktansa birbirimizden vazgeçmeyi hep bildik. Selin Ciğerci ile bugün itibariyle boşanma kararı almış bulunmaktayız.

İnşallah ikimiz için de her şeyin hayırlısı olsun. Biz hayatımız boyunca her zaman birbirimizin destekçisi, arkadaşı olacağız. Bu hassas ve zor kararımıza sizlerin de hassasiyetle yaklaşmasını bekliyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading