Yandex Metrica

Selin Ciğerci'nin yeni sevgilisi hakkında şoke eden iddia! Asil Cengiz'in eski nişanlısı konuştu, ortalık karıştı

Selin Ciğerci'nin yeni sevgilisi hakkında şoke eden iddia! Asil Cengiz'in eski nişanlısı konuştu, ortalık karıştı

Selin Ciğerci, önceki gün Merve Boluğur'un düğününe sevgilisiyle katıldı. Fenomenin birlikte olduğu ismin Asil Cengiz olduğu öğrenildi. Cengiz'in eski nişanlısı peş peşe yaptığı paylaşımlarda Selin Ciğerci'ye dolandırıcılık uyarısında bulundu.

Magazin

29.03.2024, 17:31

Selin Ciğerci, Gökhan Çıra'nın ihanetine uğradıktan sonra ikinci kez boşanma kararı almıştı. Adli tatilin bitmesinin ardından boşanan Ciğerci, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü fenomen, Merve Boluğur'un düğününe sevgilisiyle el ele katıldı. Ciğerci'nin adını sır gibi sakladığı sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. 

Ciğerci'nin yeni sevgilisinin Asil Cengiz olduğu öğrenildi. Cengiz'in eski nişanlısı Mualla Şahin'den ise şoke eden açıklamalar geldi. Mualla Şahin, eski nişanlısı Asil Cengiz'in dolandırıcı olduğunu öne sürdü.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ"

Instagram hesabından paylaşım yapan Şahin, "Bana borcu olmasına ragmen benim mesajlarıma cevap vermeyen, hem suçlu hem güçlü gibi davranan bir ex nişanlım var. Şimdi gördüm ki çok ünlü biriyle görüntülendi ve mutuluklar dilerim. Fakat bana olan borcunu ödeyecek misin ey ex nişanlım?" ifadelerini kullandı.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"PARAMI ASKERLİK İÇİN İZİNSİZ KULLANDI"

Daha sonra bir paylaşım daha yapan Şahin, Selin Ciğerci'yi etiketleyerek "Bari sen öde bunun borcunu" dedi. 

Sonraki paylaşımında "Ona para vermedim, düğün iptal olunca düğün kaporası ona geri ödendi ve kendisi benden izinsiz askerlik için benim paramı kullandı. Şimdi mesajlarıma cevap vermiyor" ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading