Yandex Metrica
SON DAKİKA
Selin Ciğerci Metecan James Birsen ile aşk mı yaşıyor?

Selin Ciğerci Metecan James Birsen ile aşk mı yaşıyor?

Geçtiğimiz aylarda futbolcu eşi Gökhan Çıra ile boşanan Selin Ciğerci'nin aşk yaşamaya başladığı basketbolcu ismin Metecan James Birsen olduğu konuşuluyor.

Magazin

23.01.2024, 18:11

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, 2019 yılında nikah masasına oturduğu Gökhan Çıra ile eylül ayında tek celsede boşanmıştı. İkilinin barışacağı iddiaları öne sürüldü ancak Selin Ciğerci'nin yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı.

"KISA SÜREDE BASINA YAKALANACAKLAR"

Onur Akay'ın iddiasına göre Selin Ciğerci, Fenerbahçe Beko'da forma giyen ve anne tarafından İrlandalı olan basketbolcu Metecan James Birsen ile birlikte. Akay, "Başarılı basketbolcunun kariyeri nedeniyle korktuğu bu ilişkiyi, iki taraf da yalanlayacak belki ama kaynağım çok sağlam ve eminim kısa sürede bu ikili basına yakalanacak" dedi.

AŞK İDDİALARINI DOĞRULADI

Aşk haberlerinin ardından iddiaları doğrulayan Ciğerci, şöyle konuşmuştu:

"Evet doğru, geçen günlerde görmüşler bizi. Kendisi Türkiye'de yaşıyor ve buradaki bir takımda spor hayatını sürdürüyor. Söylenenler gibi aramızda ciddi bir şey yok. Deneme aşamasındayız, birbirimizi tanıyoruz. Belki olur belki olmaz. Ciddi birliktelik olmadığı için ismini açıklamam etik olmaz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading