Yandex Metrica

Selin Ciğerci ile ele ele poz veren Gökhan Çıra, sevgilisinin yüzünü kapattı!

Selin Ciğerci ile ele ele poz veren Gökhan Çıra, sevgilisinin yüzünü kapattı!

Gökhan Çıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla tepki çekti. Sevgilisinin yüzünü kapatarak paylaşması ve eski eşiyle el ele poz vermesi tepkilere neden oldu.

Magazin

23.01.2024, 18:25

Eski futbolcu Gökhan Çıra, son paylaşımıyla dikkat çekti. Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile evlenen ve evlilikleri 2 yıl süren çift boşanmalarına rağmen görüşmeye devam ediyor. Kendi kozmetik markası bulunan Ciğerci boşandıktan sonra eski eşiyle iş ilişkilerinin devam ettiğini açıklamıştı. Ancak çiftin iş ortaklıkları da son buldu.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

“SELİN CİĞERCİ İLE EL ELE”

Gökhan Çıra, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme oturdu.  Çıra’nın aynı günün sabahı sevgilisinin yüzüne emoji koyarak hikâye paylaşması ve ardından eski eşi Selin Ciğerci ile el ele poz vermesi takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Sevgilisinin yüzünü kapatarak paylaşması ve eski eşiyle el ele poz vermesi tepkilere neden olan Gökhan Çıra’ya takipçileri tepki gösterdi. Sosyal medyada tepki çeken fotoğraflara binlerce yorum yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading