Yandex Metrica

Sitede Ara

Selin Ciğerci Gökhan Çıra boşandı! İşte mal paylaşımının detayları

Selin Ciğerci Gökhan Çıra boşandı! İşte mal paylaşımının detayları

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra’nın evlilikleri tek celsede bitti. Beykoz Adliyesi’nde görülen dava sonucu boşanan çiftten Selin Ciğerci çıkışta “herkes için hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

Magazin

23.01.2024, 21:59

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu eşi Gökhan Çıra boşanma kararı vermişti. Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, duruşma için Beykoz Adliyesine aynı lüks otomobil ile geldi.

Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmada Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra anlaşmalı olarak boşanırken, duruşma yaklaşık 15 dakika sürdü.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

''HERKES İÇİN HAYIRLI OLSUN''

Selin Ciğerci adliyeden çıktığı esnada, basın mensuplarının sorularına, ‘Herkes için hayırlı olsun' diye yanıt verdi. Adliyeden beraber çıkan Ciğerci ve Çıra farklı lüks otomobillere binerek adliyeden ayrıldı.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

MAL PAYLAŞIMININ DETAYLARI

Mahkemeden önce avukatları aracılığıyla anlaşan çift, kozmetik firmasında birlikte çalışmaya devam edecek ve Bodrum’daki iki evi bölüşecek. Milyon liralık arabalarındaki ortaklık sürecek.

* Lamborghini Huracan: 3 milyon TL
* Mercedes G63: 2 milyon TL
* Cadillac Escalade: 1.7 milyon TL
* Rolls-Royce: 4.5 milyon TL

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

Instagram hesaplarından ortak bir açıklama yapan ikili, "Biz birbirimizi çok sevdik çok da çabaladık ama ne yazık ki bu ilişkiyi devam ettirmeyi başaramadık. Zaman ne gösterir bilemeyiz ancak kısaca şunu söyleyebiliriz ki biz aynen başladığımı gibi birbirimize sevgimizi ve saygımızı koruyarak ayrıldık. Özelimizi, hayatımıza, değerlerimize saygı gösteren herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

TANIŞMA HİKAYESİ

Selin Ciğerci, daha önce Hürriyet'e verdiği röportajta Gökhan Çıra ile tanışma hikayesini şu sözlerle anlatmıştı: "Gökhan bir dönem Galatasaray’da oynamıştı. Ama çok eski bu anlattığım olay. Ben daha ameliyatlı değildim. Gökhan bana bilmeden mesaj attı. Fakat benimle görüşmedi. Sürekli mesajlaşıyorduk. Benim hayatıma az önce bahsettiğim futbolcu girdi. O ilişkim bittikten sonra Gökhan’la bir yerde karşılaştık. Ben ameliyat olmuş, pembe kimliği filan almıştım o zaman. Gökhan’ı görünce “Ne kadar yakışıklısın, çok değişmişsin” dedim. Fotoğraflarında küçük duruyordu. O zaman 18 yaşındaydı, şimdi 22 yaşında. Karşılaştıktan sonra mesaj attım. Ama benim mesaj attığıma inanmamış. Ben ilk başta istemedim. “Ne kadar olgun olabilir ki, ne paylaşabilirim onunla” diye düşünüyordum. Gökhan o zaman Beylerbeyi Spor’da oynuyordu. Gökhan’a 6-7 ay boyunca hiç yüz vermedim. Kendimi engelledim. Yaşı da benden küçük sonuçta. Onu tanımaya başladıktan sonra düşüncelerim değişti. Ailemden sonra bana en çok ilgi gösteren insan Gökhan’dır. Geçtiğimiz yaz havuzdan kaptığım bir enfeksiyon nedeniyle neredeyse ölüyordum. Yoğun bakımda yattım. Gökhan kaldı yanımda. Annemler geldi gitti ama Gökhan hep kalmak istedi benimle."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading