Yandex Metrica
SON DAKİKA
Selin Ciğerci - Deniz Akkaya geriliminde yeni gelişme! 100 Bin TL'lik dava

Selin Ciğerci - Deniz Akkaya geriliminde yeni gelişme! 100 Bin TL'lik dava

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, ağır hakaretlerine devam ettiği gerekçesiyle 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Magazin

23.01.2024, 17:53

Selin Ciğerci ile taşıyıcı annelik konusunda tartışma yaşayan ve tedbir kararını ihlal ederek açıklamalarına devam eden Deniz Akkaya, 3 gün zorlama hapsine çarptırılmıştı. Cezaevinden tahliye olan Akkaya, açıklamalarına devam etmişti. 

Akkaya, dün cezaevi çıkışında "Ben bu kişiye konuşurken Okan diyeceğim gerçek ismi Okan çünkü. Ben hapisteyken konuşamamam için bir tedbir kararı aldırmaya çalışmışlar. Mahkeme böyle saçma bir olayın mümkün olmadığını söyledikleri için mahkemeler bu konuşmamda hiç bir sakınca görmediklerini söylemişler. Pazartesi itibariyle bu kişinin Tarlabaşı'ndan Londra'ya uzanan 'Cinderella' hikayesinde, FETÖ ile ilişkileri olan herkesi şikayet ettikten sonra, naylon fatura işleri de var bunların, hepsini tek tek şikayet edeceğim." şeklinde açıklama yapmıştı.

100 BİN LİRALIK TAZMİNAT DAVASI

Akkaya'nın bu ifadelerinin ardından fenomen Selin Ciğerci yeni bir hamle yaptı. Ciğerci, avukatı aracılığıyla Akkaya'ya 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Dilekçede, Akkaya'nın bir süredir nefretle Ciğerci'ye saldırıp, ağır hakaret ve iftiralarda bulunduğu belirtildi. Ayrıca Akkaya'nın internet ortamında, yazılı ve görsel medya araçlarında Ciğerci hakkında yayın yapmasının ihtiyati tedbir yoluyla durdurulmasına karar verilmesi talep edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading