Yandex Metrica

Selin Ciğerci'den peş peşe göndermeli paylaşım! İmalı sözler olay yarattı! 'Evli bi adamla...'

Selin Ciğerci'den peş peşe göndermeli paylaşım! İmalı sözler olay yarattı! 'Evli bi adamla...'

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra cephesinde sular durulmuyor. Gökhan Çıra'nın geçtiğimiz günlerde bir kadınla mesajları ortaya çıkmıştı. Sevgilisinden ayrıldığı iddia edilen Çıra'ya, eski eşinden gönderme gecikmedi.

Magazin

02.03.2024, 12:39

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, geçtiğimiz aylarda ikinci kez boşanmıştı. Ayrılığın ardından hem Selin Ciğerci hem Gökhan Çıra yeni bir aşka yelken açmıştı. Eski futbolcu, fenomen Sedef Bekiroğlu ile pozlarını paylaşarak ilişkisini duyurmuştu. 

Ancak önceki gün Nil Buse Yılmaz isimli bir başka fenomen, Çıra'nın kendisine gönderdiği mesajları ifşa etti. Durumun ardından Gökhan Çıra'nın sevgilisiyle ayrıldığı öne sürüldü. Ünlü ismin sevgilisiyle fotoğraflarını silmesi de iddiaları güçlendirdi.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"VERİLMİŞ SADAKASI VARMIŞ"

Selin Ciğerci'den ise yorum gecikmedi. Dans ettiği bir videoyu paylaşan fenomen, "Herneyse. Ucuz kurtuldu, verilmiş sadakası varmış" ifadelerini kullandı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"EVLİ BİR ADAMLA OLMADAN ÇALIŞIP KAZANDIM"

Peş peşe paylaşım yapan Ciğerci, bir sonraki paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı:

"Herneyse çeşmedeki evime geldim 2 gün keyif yapayım. Kendim aldım, çalışıp kazanıp. Evli bir adamla olmadan veya bir adamla evleneyim çocuk yapayım nafaka alırım kafalarında olmadan, hayatım kurtulur diye hayallere girmeden. Benim tek derdim ne ürün çıkarsam ya da nasıl faydalı olabilirim. 3 tane aldığın Nike ayakkabıyı değiştir değiştir giy."

Ünlü fenomenin o sözleri kime söylediği ise merak konusu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading