Yandex Metrica
SON DAKİKA
Selin Ciğerci'den barışma açıklaması! Eski eşi Gökhan Çıra ile el ele görüntülenmişti

Selin Ciğerci'den barışma açıklaması! Eski eşi Gökhan Çıra ile el ele görüntülenmişti

Geçtiğimiz eylül ayında boşanan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, son günlerde barışma haberleriyle gündeme geliyor. El ele görüntülenen ikiliden barışma iddialarıyla ilgili açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:28

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, iki yıllık evliliklerini eylül ayında sonlandırma kararı almıştı. Anlaşmalı olarak boşanan çift, geçtiğimiz haftalarda ortaklıklarını da sonlandırmıştı. Fikir ayrılıkları yaşamaları nedeniyle ayrılan çift, barıştıkları yönünde iddialarla gündeme geldi.

Bir arkadaşlarının doğum gününde bir araya gelen ikili el ele poz vermiş, o kare sosyal medyada çok konuşulmuştu. Çiftin yeniden barıştıkları öne sürüldü. Bugün 2. Sayfa programına bağlanan Selin Ciğerci, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"ASLA BARIŞMADIK, DÜŞMAN DEĞİLİZ"

"Asla barışmadık. Yorumlarda okudum 'reklam yapıyorlar' yazmışlar… Boşandığımdan beri 15 kilo verdim. Böyle şeyin reklamı olmaz. Arkadaşımızın doğum gününde görüşüp konuştuk. Düşman değiliz, oynadık." dedi.

"BARIŞMAYACAĞIM DEMİYORUM"

Eski eşi Gökhan Çıra'nın hayatında kimsenin olmadığını öğrendiğini söyleyen Ciğerci, "Bu arada ‘barışmayacağım’ demiyorum.  Şu anda konuşuyoruz zamanla ne olur bilmiyorum ama ikimizin de korkuları, soru işaretleri var. Onu gördüğüm zaman heyecanlanıyorum. Her şeyi zamana bıraktık. Şu an kafamızda sadece iş güç var." ifadelerini kullandı.

El ele verdikleri poz hakkında konuşan fenomen, "Makara yaptık" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading