Yandex Metrica

Selen Görgüzel: Hamdi Alkan'ın soyadını taşımamın anlamı yok

Selen Görgüzel: Hamdi Alkan'ın soyadını taşımamın anlamı yok

Perşembe günü Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, Instagram hesabından "Alkan" soyadını kaldıramadığı için yeni bir hesap açtığını söyledi ve "Kimsenin soyadına ihtiyacım yok" dedi.

Magazin

23.01.2024, 19:49

2014'te İtalya'nın başkenti Roma'da evlenen Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel, geçen mart ayında Beykoz Adliyesi'nde anlaşmalı olarak boşanmmıştı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

'SOYİSMİNİ TAŞIMAMAMIN ANLAMI YOK'


Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre Görgüzel, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Görgüzel, Instagram hesabından "Alkan" soyadını kaldıramadığı için yeni bir hesap açtığını söyledi.


"Yıllar önce o soyisim ile mavi tik verilmişti, ben değiştirmek istedim fakat talebim kabul edilmedi. Ben de yeni hesap açtım" dedi. Görgüzel ayrıca, "Kimsenin soyadına ihtiyacım yok. Bittikten sonra o soyismi taşımamın bir anlamı yok.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"HAMDİ BENİ SİLMİŞ"

Hamdi Alkan ile boşandıktan sonra hiç konuşmadıklarını söyleyen Selen Görgüzel, "Hamdi beni Instagram’dan silmiş ve engellemiş. Ben gayet medeni şekilde ayrıldığımızı düşünüyordum ama galiba öyle olmadı." demişti.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

'ÖMÜR BOYU DOSTUZ'

Selen Görgüzel mahkemenin ardından sosyal medya hesabında, "9 yıl beraber ağlayıp, beraber güldük... Aynı havayı soluduk. Çok sevdik, sevildik, çok didiştik, çok barıştık, unutulmaz anılar biriktirdik. Hastalıkta ve sağlıkta da hep beraberdik. Bugün karı-koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız... Kızıma ve bana kattığın tüm güzellikler için teşekkürler Hamdi Alkan...  Başarı ve mutluluk daima seninle olsun..." açıklamasını yapmıştı. Hamdi Alkan da bu sözleri kendi hesabında paylaşmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading