Yandex Metrica
SON DAKİKA
Selen Görgüzel'den ortalığı karıştıracak asgari ücret açıklaması! 'Duyguları rencide olur'

Selen Görgüzel'den ortalığı karıştıracak asgari ücret açıklaması! 'Duyguları rencide olur'

Şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Görgüzel, asgari çalışan birisiyle sevgili olamayacağını söyledi.

Magazin

23.01.2024, 20:12

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel, 2014 yılında nikah masasına oturmuş, 2022 mart ayında ise 8 yıllık evliliklerini noktalama kararı almıştı. Ayrılığın ardından gündeme gelmeye devam eden Görgüzel, yaptığı açıklamalarla sık sık adından söz ettiriyor. Sünnet derisinden bakım yaptırmasıyla tepki çeken Görgüzel, son olarak yine yaptığı bir açıklamayla gündeme geldi.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı, önceki gün Akmerkez'de objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Görgüzel, "Asgari ücretle çalışan birisiyle sevgili olur muydunuz?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

"VITTIRI VIZZIK ADAMLAR İSTEMİYORUM"

Görgüzel, "Benimle yaşayamaz. Komplekse girer. Erkeksi duyguları rencide olur. İyi bir yere götürmek isteyecektir ama yapamazsa gururu kırılır. Kendiliğinden bir şey yapmak ister, yapamaz üzülür. O yüzden davul bile dengi dengine. Ben Amazon kadını olduğum için erkek benden her konuda güçlü olması lazım. Masaya yumruğunu koyan adam gibi adam biri olsun. Vıttırı vızzık adamlar istemiyorum hayatımda." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading