Yandex Metrica
SON DAKİKA
Selçuk Yöntem'den Aşk-ı Memnu itirafı! 'Kaymağını yiyorum'

Selçuk Yöntem'den Aşk-ı Memnu itirafı! 'Kaymağını yiyorum'

Selçuk Yöntem, Bloomberg HT'de ekrana gelen 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Oyuncu, rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisiyle ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:38

"Fatih Altaylı ile Bire Bir" programı Bloomberg HT'de çarşamba akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Altaylı, son programda Selçuk Yöntem'i konuk etti. Usta oyuncu, programda samimi açıklamalarda bulundu.

Gençlik sırrını açıklayan Selçuk Yöntem, "Hayata tutunma duyumu asla kaybetmedim. O dönem hayata nasıl bakıyorsam hala aynı enerji var bende. Ruh yaşlanırsa insan yaşlanıyor. O ruhu kaybetmemek vücudu biraz daha geç yere düşürüyor." dedi.

"AŞK-I MEMNU 12 YILDIR ESKİMİYOR"

Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu hakkında konuşan Yöntem, "Aşk-ı Memnu'yu başka bir yere koyuyorum. 12 yıl oldu hala aynı diriliğini ve etkisini gösteriyor seyircide. 100 ülkede gösterildi ve yurt dışına gidince bunun kaymağını yiyorum. Kostüm eskimemiş, diyalog eskimemiş, çekim, yönetim eskimemiş. Eskiyen bir işi 12 yıl gösteremezsiniz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading