Yandex Metrica
SON DAKİKA
Selçuk Ural'dan çok konuşulacak Bergen açıklaması! Filminin yapılmasına isyan etti 'Bu ülkede sanatçı olmayacaksın'

Selçuk Ural'dan çok konuşulacak Bergen açıklaması! Filminin yapılmasına isyan etti 'Bu ülkede sanatçı olmayacaksın'

Hakan Ural'ın babası Selçuk Ural, şarkıcı Bergen ve hayatını konu alan filmle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ural, 'Bergen'in yüzüne kezzap atılmasaydı ismi geçmezdi' dedi.

Magazin

23.01.2024, 19:02

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun üstlendiği Bergen filmi, 4 Mart tarihinde gösterime girdi. Film, 17 günde 4 milyon 94 bin 43 seyirciye ulaşarak rekor kırdı. Film, başarısının yanı sıra birçok tartışmalara da neden oldu. Bu tartışmaya Hakan Ural'ın babası Selçuk Ural da katıldı.

Önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıyan Selçuk Ural, basın mensuplarıyla sohbet etti. Şarkıcı, Bergen filmiyle ilgili sert açıklamalarda bulundu.

"TÜRKİYE'DE ŞÖHRET SKANDAL ÜZERİNE KURULU"

"Bergen'in bir tane şarkısını sorsam, söyleyebilir misiniz?" diyen Ural, "eki Barış Manço'nun, Cem Karaca'nın kaç şarkısını söylersiniz? Onların filmi yapılmadı. Türkiye'de şöhret, skandal üstüne kurulmuş. Bir Barış Manço'nun, bir Tanju Okan'ın filmi yapılmıyor! Bunlar yüzlerce şarkı üreten insanlar ama Bergen'in filmi yapılıyor. " ifadelerini kullandı.

"YÜZÜNE KEZZAP ATILMASA İSMİ OLMAZDI"

Sanatçı, "Bir Cem Karaca filmi yapın. Filozof bunlar. Bergen’in yüzüne kezzap atılmasaydı ismi geçmezdi. Acıları seviyoruz. Bergen’in filmi yapıldı, Müslüm Gürses’in filmi yapıldı. Niye Barış Manço’nun, Tanju Okan’ın, Cem Karaca’nın daha nicelerinin filmi yapılmadı?" diye konuştu.

"BU ÜLKEDE SANATÇI OLMAYACAKSIN"

"Benim de filmim yapılmayacak. Çıkıp şurada külotla bir gün koşarsam ertesi gün gündem değişir ve benim de filmimi yaparlar. Gerçekler maalesef bunlar. Adam ‘Uzaya gittim’ dedi, bir anda şöhret oldu. Bu ülkede sanatçı olmayacaksın" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading