Yandex Metrica
SON DAKİKA
Seksenler'in Şahin'i Ceyhun Fersoy'un kabus dolu anları! Eşi Begüm Öner gözyaşlarına boğuldu! 'Suratı kandan gözükmüyordu'

Seksenler'in Şahin'i Ceyhun Fersoy'un kabus dolu anları! Eşi Begüm Öner gözyaşlarına boğuldu! 'Suratı kandan gözükmüyordu'

Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner, geçtiğimiz günlerde bir eğlence mekanında darp edildi. 'teve2 Magazin Masası' programına bağlanan Öner, yaşadıkları anları gözyaşları içinde anlattı.

Magazin

27.03.2024, 05:55

TRT1'de ekrana gelen Seksenler dizisinde Şahin karakterini canlandıran Ceyhun Fersoy, 11 Aralık akşamı eşi Begüm Öner ve arkadaşlarıyla Cihangir'de bir eğlence mekanına gitti. Mekanda çıkan kavgada oyuncu darp edildi, yüzünden yaralandı. Oyuncunun eşi Begüm Öner, 'teve2 Magazin Masası'na telefonla bağlanarak yaşananları anlattı. 

"PSİKOLOJİK OLARAK ÇOK KÖTÜYÜZ"

Hesabı öderken başka bir grup arasında kavga çıktığını belirten Öner, "eyhun kavga çıktığını görünce bizi dışarı çıkartmak istedi ve hemen polisi aradı. Asansörün önündeydik, aşağı ineceğimiz sırada mekan yetkilileri 'Kimse dışarı çıkmasın' dedi. Ceyhun 'Yeter artık! Bizim burada can güvenliğimiz yok' diye tepki gösterdi. Kavga edenlerden biri uçarak üzerimize atladı ve bizi yumruklamaya başladı. Ceyhun'un yüzü kanlar içinde kaldı. Psikolojik olarak çok kötüyüz" dedi.

"SURATI KANDAN GÖZÜKMÜYORDU"

"Yerde sürüklenerek asansörün orada bulduk kendimizi. Ceyhun'un suratı kandan gözükmüyordu. Bir şekilde oradan Allah yadım etti ve çıktık" diyen Öner, hastaneye gidip darp raporu aldıklarını aktardı. Görüntülerin de mevcut olduğunu söyleyen oyuncu, mekan sahibinin kendilerinden özür dilediğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading