Yandex Metrica

Seksenler dizisinin Şahin’i darp edildi! Seksenler dizisinin Şahin’in yüzü tanınmaz hale geldi

Seksenler dizisinin Şahin’i darp edildi! Seksenler dizisinin Şahin’in yüzü tanınmaz hale geldi

Seksenler dizisinin Şahin’i darp edildi! Seksenler dizisinin Şahin’in yüzü tanınmaz hale geldi. İşte haberin detayları…

Magazin

23.01.2024, 18:27

Seksenler dizisinde Şahin karakterini canlandıran oyuncu Ceyhun Fersoy, gittiği bir eğlence mekanında darp edildiğini duyurdu. Hastanede çekilen fotoğrafını paylaşan Fersoy, "Darp edildim, kaşımın üstü yarıldı ve dikildi. Şikayetçi olacağım" dedi.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

“KAŞIM YARILDI, GÖZ ALTIM MORARDI”

TRT 1'de yayınlanan Seksenler dizisinde, kendi gibi oyuncu eşi Begüm Öner'le birlikte rol alan Ceyhun Fersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla saldırıya uğradığını açıkladı. Fersoy, önceki akşam arkadaşlarıyla gittiği Beyoğlu'ndaki bir mekanda darp edildiğini duyurdu. Hastanede çekilen fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, "Dün darp edildim biraz sonra karakola gidip şikayetçi olacağım. Kaşım üstü 4 cm yarıldı ve dikildi. Göz altım morardı" ifadelerini kullandı.

Fersoy daha sonra yaptığı bir paylaşımda da "Dün yaşanan tatsız olaydan sonra benim için olay kapanmıştır. Bundan sonra gereğini avukatlarım yapacaktır" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading