Yandex Metrica

Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil canlı yayında barışacak

Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil canlı yayında barışacak

Bir süredir birbirleriyle küs olan Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil, 20 Eylül Pazartesi günü ‘Sabahın Sultanı Seda Sayan’da bir araya gelecek.

Magazin

23.01.2024, 17:59

Uzun süredir küs olan Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü komedyen, Star TV'de sabahları ekrana gelen 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programına konuk oluyor. İkili, 20 Eylül Pazartesi günü programda bir araya gelerek barışacak.

ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPACAK

Sayan ve Erbil, bir araya geldikleri programda küslüğe dair konuşulmayan birçok şeyi konuşacak. Seda Sayan, canlı yayında önemli açıklamalar yapacak.

NELER OLMUŞTU?

Mehmet Ali Erbil ve Seda Sayan, geçtiğimiz haziran ayında 'geçmişi kirli' gerilimi yaşamış, kavganın büyümesi sonucu ikili birbirlerine iğneleyici laflar söylemişti. Seda Sayan, Mehmet Ali Erbil'in evliyken evindeki hizmetliye tecavüz ettiğini iddia etmişti.

Olayın iftira olduğunu söyleyen Erbil, Sayan'dan özür dilemişti. Şarkıcı bu özrün ardından "Şahsıma yapılan çok ağır hakaretlerden sonra öfkeyle, ayrılık sebebi olan aldatmayı, tecavüz diye yanlış dile getirdim. Kamuoyunun bilgisine ... İftira değil yanlış açıklama oldu." şeklinde açıklama yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading