Yandex Metrica
SON DAKİKA
Seda Sayan ve Çağlar Ökten Prag'da nikah masasına oturuyor! Düğün detayları belli oldu

Seda Sayan ve Çağlar Ökten Prag'da nikah masasına oturuyor! Düğün detayları belli oldu

Seda Sayan, sunucusu olduğu programda solist olan Çağlar Ökten ile evlenmeye hazırlanıyor. Bir mücevher fuarında görüntülenen şarkıcı, müstakbel eşi ve düğün detayları hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin

23.02.2024, 16:02

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, hayatını kendisi gibi şarkıcı olan Çağlar Ökten ile birleştirmeye hazırlanıyor. 14 Şubat'ta evlilik teklifi alan ve 'evet' diyen sanatçı, 7. kez nikah masasına oturacak. Önceki gün bir mücevher fuarında objektiflere yansıyan Seda Sayan, hem Çağlar Ökten hakkında konuştu hem düğünüyle ilgili detayları aktardı.

"BEN YILLARIN SEDASIYIM"

"Tam nikaha doğru çok doğru bir adresteyim. Çağlar'ın işi kolaylaştı" diyerek şaka yapan Sayan,  "Çağlar evlilik teklifi yüzüğü olarak tam tur bir yüzük aldı. Onun dışında ben takılarımı kendim alıyorum. Ben senelerin Seda'sıyım bende olmayacakta böyle görkemli yüzükler kimde olacak." diye konuştu.

NİKAHI EGEMEN BAĞIŞ KIYACAK

Düğünüyle ilgili detayları anlatan şarkıcı, "Nikahımızı Prag Büyükelçimiz Egemen Bağış kıyacak. Şahitler hakkında detay vermek istemiyorum. Nikah sonrası bir yemek tertip etmeyi düşünüyoruz sadece. Gelinliğim sade ve abartısız olacak" dedi.

Seda Sayan, Çağlar Ökten'in artık vokalisti olmayacağını belirterek "Çağlar vokalistliğimi yapıyordu ama artık yapmayacak. Tek başına sahneye çıkacak" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading