Yandex Metrica
SON DAKİKA
Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in evliliğine Oğulcan Engin'den veto! Nikaha katılmayacak

Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in evliliğine Oğulcan Engin'den veto! Nikaha katılmayacak

Seda Sayan'ın kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile evlilik kararı oğluyla arasının bozulmasına neden oldu. Oğulcan Engin, annesini Çağlar Ökten konusunda veto etti.

Magazin

23.01.2024, 19:05

Uzun süredir yalnız olan Seda Sayan, aradığı aşkı kendisinden 25 yaş küçük solisti Çağlar Ökten'de buldu. Evlilik kararı alan çift, mayıs ayında Prag'ta dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Aşkları dolu dizgin devam eden çiftten Seda Sayan'ın henüz evlenmeden 'kocam' diye hitap etmesi çok konuşulmuştu. 

Nikah masasına oturmaya hazırlanan Seda Sayan'a 31 yaşındaki oğlu Oğulcan Engin tepki gösterdi. Engin, hemen hemen aynı yaşta olduğu Ökten ile annesinin evlenmesine karşı çıktı.

Takvim'in haberine göre Oğulcan, annesine 'sessiz sedasız evlenmesi' şartını koştu. Diğer yandan 7 Mayıs'ta Prag'da yapacakları nikaha da gitmeme kararı aldı.

"O BENİM LUCİFER'IM"

Seda Sayan, önceki gün Çağlar Ökten'le ilgili yaptığı açıklamayla adından söz ettirmişti. Ünlü şarkıcı, "Benim kocam ne İsmail YK ne de Burak Özçivit. O benim LUCİFER'ım" demişti. Sanatçının evlenmeden 'kocam' diye hitap etmesi dikkat çekmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading