Yandex Metrica
SON DAKİKA
Seda Sayan ve Çağlar Ökten birbirine girdi iddiası! Evin tüm camları kırıldı! Ünlü şarkıcı olayın perde arkasını anlattı

Seda Sayan ve Çağlar Ökten birbirine girdi iddiası! Evin tüm camları kırıldı! Ünlü şarkıcı olayın perde arkasını anlattı

Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in büyük bir kavga ettiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ökten'in evdeki tüm camları indirdiği iddia edildi. Seda Sayan, canlı yayına bağlanarak söz konusu iddiaları yalanladı.

Magazin

23.01.2024, 19:59

Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile nisan ayında sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Sık sık birlikte tatile çıkan ikiliyle ilgili ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Seda Sayan ve eşinin kavga ettiği, Ökten'in tüm evin camlarını kırdığı öne sürüldü. Ünlü şarkıcıdan konuyla ilgili açıklama geldi.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"CAM PATLIYOR, MAGAZİNDEN ÖĞRENİYORUZ"

2. Sayfa'ya bağlanan Seda Sayan, şu ifadeleri kullandı:

"Hatay dönüşü valiz açarken cam patladığını fark ettik, Çağlar'ı çağırdım, koca balkon camı. Sabah kadına dedik, o da hafta sonu gelmedi. Arkadaşların evine gittik, sizden mesaj geldi. Kahkaha attım ben hatta, nazar dedik ama içime bir kurt düştü. Gece eve döndük, barikat deyince kafama takıldı, 34. kattayız. Neyse, sabah kadına dedik böyle bir durum var.

Kadın beni aşağıdan aradılar, camınız kırıldıysa barikat kuralım demişler. Resepsiyona da sordum. Sonra öğrendik oraya dışarıdan asansör kuruluyor, cam kırılıyor. Onlar da Seda Sayan deyip korktular söylemediler. Güvenlik zafiyeti var, evde cam patlıyor biz bunu magazinden öğreniyoruz. Bu olayı büyüteceğim, yönetime de söyledim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading