Yandex Metrica

Sitede Ara

Seda Sayan Safiye Soyman'ın tüm sırlarını ifşa etti!

Seda Sayan Safiye Soyman'ın tüm sırlarını ifşa etti!

Şarkıcı Safiye Soyman, Tv8'de ekrana gelen 2. Sayfa programına konuk oldu. Programa bağlanan Seda Sayan, Soyman'ın estetik operasyon geçirdiğini söyledi.

Magazin

23.01.2024, 18:14

Şarkıcı Safiye Soyman, TV8'de Müge ve Gülşen'in sunduğu 2. Sayfa programının konuğu oldu. Programa Seda Sayan'ın Safiye Soyman'la ilgili ifşası damgasını vurdu. Soyman, yakın dostu Seda Sayan'ın ısrarlarına dayanamayarak estetik operasyon geçirdiğini açıkladı.

Canlı yayına telefonla bağlanan Seda Sayan, operasyonun detaylarını açık açık anlatınca stüdyo kahkahaya boğuldu. Soyman ise arkadaşının açıklamalarıyla adeta şoke oldu.

SEDA SAYAN İSTEDİ, SAFİYE SOYMAN OPERASYON GEÇİRDİ

Soyman, arkadaşı Seda Sayan'ın ısrarına dayanamayarak ameliyat olduğunu açıkladı. Yayına bağlanan Seda Sayan ise yazın 1 ay boyunca Miami'de birlikte olduğunu o sırada Soyman'a operasyon geçirmesi gerektiğini söylediğini ifade etti. Soyman, Sayan'ın sözlerinin ardından göğüs küçültme ameliyatı yaptırdığını ancak operasyonun zamansız olması nedeniyle yaz aylarında denize giremediğini dile getirdi.

Sayan, arkadaşı Safiye Soyman'ın çok güzel bir yüze sahip olduğunu, kendisine bakması ve daha genç görünmesi için onu cesaretlendirdiğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading