Yandex Metrica
SON DAKİKA
Seda Sayan rekora koşuyor! Tarihi bile belli oldu: Kendisinden 25 yaş küçük

Seda Sayan rekora koşuyor! Tarihi bile belli oldu: Kendisinden 25 yaş küçük

Seda Sayan, TV programında solist olan Çağlar Ökten ile evleneceği iddialarını dün canlı yayında doğruladı.2. Sayfa programına bağlanan sanatçı, Çağlar Ökten ile evlenecekleri tarihi de açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 18:58

Ünlü sanatçı Seda Sayan, yedinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Şarkıcı, dün programında yaptığı açıklamada "14 Şubat'ta evlilik teklifi aldım. Bu teklife cevabım ne oldu, merak eden var mı? İnşallah sonsuza kadar evet." sözleriyle duyurmuştu. 2. Sayfa programına konuşan Sayan, merak edilenleri anlatırken düğün tarihini de açıkladı.

"EVLİLİĞE HAZIRDIM AMA BEKLEMİYORDUM"

Sanatçı, "O gün evlilik teklifi beklemiyordum, onu dinlemeye gitmiştim. Gece bitti herkes gitti, dostlarımız kaldı sadece. O gün aslında büyük telaş yaşanmış, yüzük ölçüler falan… Gecenin ilerleyen vaktinde Çağlar yüzüğü çıkarıp o kadar güzel teklif etti ki çok duygulandım. Konuşması çok güzeldi. Birbirimizi seçtiğimiz için evliliğe hazırdım ama o an beklemiyordum." dedi.

"YAŞ FARKINA TAKILMIYORUZ"

Çağlar Ökten'in kendisinden 25 yaş küçük olmasıyla ilgili konuşan Sayan, "Biz yaş farkına takılmıyoruz, onlar da takılmasın. Sevginin aşkın yaşı olmaz. Benim karşımda saygı duyduğum bir erkek var. Başkalarının 70 sevgilisi vardır konuşulmaz sen gidersin 6 evlilik yaparsın konuşulur bunlar bizim umurumuzda değil." dedi.

"ÇAĞLAR'A ÇOK GÜVENİYORUM"

Ünlü sunucu, evlilik sözleşmesi yapıp yapmadıklarıyla ilgili soruya "Ben bugüne kadar evlilik sözleşmesi yaptım ama Çağlar’la böyle bir şey yapma durumu yok. Çok güveniyorum kendisine." şeklinde yanıt verdi.

MAYIS'TA DÜĞÜN VAR

Seda Sayan, müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten ile düğün tarihlerini de açıkladı. Sayan, "Temmuz'da evlenmeyi düşünüyorduk, öne çektik Mayıs'ta nikah masasındayız. Yurtdışında konsoloslukta evleneceğiz. Gerisini söylemiyoruz sürpriz olsun." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading