Yandex Metrica

Seda Sayan hakkında ağızları açık bırakan itiraf! Estetik macerası ortaya çıktı! Meğer yıllar önce...

Seda Sayan hakkında ağızları açık bırakan itiraf! Estetik macerası ortaya çıktı! Meğer yıllar önce...

Seda Sayan, son günlerde peş peşe yaptırdığı estetik operasyonlarla konuşulmaya devam ediyor. 2. Sayfa programına katılan Yılmaz Morgül'den Seda Sayan'la ilgili çok konuşulacak bir açıklama geldi. Morgül, ünlü şarkıcının yıllar önceki estetik macerasını anlattı.

Magazin

23.01.2024, 20:07

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, yaptırdığı estetiklerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Fransız askısından sonra geçtiğimiz günlerde çene dolgusu yaptıran şarkıcı, o anlarını takipçileriyle de paylaşıyor. Şarkıcının yıllar önceki estetik macerası ortaya çıktı. 2. Sayfa programına konuk olan Yılmaz Morgül, yakın arkadaşıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"SEDA KADAR KORKUSUZ BİRİNİ TANIMADIM"

Seda Sayan'ın yeni haliyle ilgili konunun açılması üzerine "Ve Allah kadını yarattı" diyen Morgül, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bundan 16-17 sene önce Seda göğüslerine operasyon yaptırmak istedi. Almanya'nın Köln kentine gittik beraber, refakatçisi benim. Çünkü ailece görüşüyoruz. Ben hayatımda Seda kadar korkusuz bir insan tanımadım, tam bir survivor. Gittik doktorun muayenehanesinde bir boy aynası vardı. Bir kalem istedi, kalemi eline aldı. 

Nerede fazlalığım varsa; kolumda, bacağımda, göğsümde mi var? Hepsini kes at, her şeyi istiyorum dedi. O ameliyatta bir sürü şey yapıldı. Ölecek korkusuyla ameliyat odasının önünden bir saniye bile ayrılmadım. Doktorlar bunu anlatmışlar 'bu nasıl dost' diye. Muhteşem bir şekilde çıktı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading