Yandex Metrica
SON DAKİKA
Seda Sayan evleniyor mu? Yeşil ışık yaktı

Seda Sayan evleniyor mu? Yeşil ışık yaktı

Yaptırdığı estetik operasyonlar ve fotoğraflarına uyguladığı filtrelerle gündeme gelen Seda Sayan, yedinci kez evlenmeye sıcak baktığını söyledi.

Magazin

23.01.2024, 17:51

Uzun bir aranın ardından "Gel Günaha Girelim" şarkısıyla çıkış yapan Seda Sayan, özel hayatıyla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Daha önce 6 kez evlenen şarkıcı, verdiği röportajda evliliğe yeşil ışık yaktı.

"SAĞIM SOLUM BELLİ OLMAZ"

Posta'dan Oya Çınar'a konuşan Sayan, "Valla benim sağım solum belli olmaz. Doğru adam, adam gibi bir adam karşıma çıkarsa, neden olmasın! Neden yalnız kalayım ki? Tabii ki bir uzun yol arkadaşım olsun isterim. Yeter ki Allah doğrularla karşılaştırsın." dedi.

"BENİ MUTLU ETMEK ÇOK KOLAY"

Yedi sayısının alametlerine değinen Sayan, "Yediyi tanımalıyım, yaşamalıyım ama nasıl, nerede, ne zaman? O yedi kim olur? Onu bilemiyorum, kısmet. Bugüne kadar hiçbir erkek yatağıma kahvaltı getirmedi. Beni mutlu etmek çok kolay. Büyük hediyeler beklemem." şeklinde konuştu. 

"TAM EVLENİLECEK ZAMAN"

Şarkıcı, Ömür Sabuncuoğlu'na verdiği röportajda ise "Aslında tam evlenilecek zaman. Çocuğumun babası hariç kalan evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek zaman tam bu zamanmış. Şimdi yanımda biri olsun isterdim. Evlenmek isteyen var ama bende çaba yok." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading