Yandex Metrica

Seda Sayan: Eşimin sahnesini izlemek için konser almıyorum

Seda Sayan: Eşimin sahnesini izlemek için konser almıyorum

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten ile birlikte gittiği Adamlar konserinin ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Sadece eşinin sahnesini izlemek istediğini söyleyen Sayan, "O'nu dinlemek için sahne alamıyorum" dedi.

Magazin

11.02.2024, 19:32

Nisan ayında sürpriz bir şekilde evlene  ünlü şarkıcı Seda Sayan önceki akşam eşi Çağlar Ökten ile birlikte Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda 'Adamlar' grubunun konserine giden Seda Sayan, konser çıkışı basın mensuplarının sorularını cevapladı.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

'SADECE EŞİMİ İZLEMEK İSTİYORUM'

Merhaba arkadaşlar, sizi gördük iyi olduk. Bizler iyiyiz, benim işlerim, Çağlar'ın sahneleri oluyor. Ben de gidiyorum her sahnesine, doyasıya eğlenip kurtlarımı döküyorum. Çağların sesine de, sahnesine de bayılıyorum ben. Kendim bu aralar sahne almıyorum. Sadece eşimin sahnesini izlemek, onu dinlemek için konser işi almıyorum.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

'BENİ ÇAĞLAR TANIŞTIRDI'

Ben zaten tanımazdım, beni Çağlar tanıştırdı. Çok da sevdim. Devamlı konserlerine gidiyoruz ve arabamda bile 'Adamlar'ı dinliyoruz. Çağlar çok seviyor, o devamlı dinleyince dikkatimi çekti, sonra tanıştırdı beni. Solistleri Tolga'yı çok sevdim, 'Adamlar'ı seviyoruz birazdan da dinleyeceğiz.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

OĞULCAN ENGİN SORUSUNA CEVAP VERMEDİ

Oğulcan Engin'in Sayan'ın düğününe katılmadığı hatırlatılınca ünlü şarkıcı'Adamlar'ın konserine geldik. 'Adamlar' çok güzel' diyerek konuyu çaptırdı. Sayan'ın eski eşi Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin, iddialara göre annesinin yeni evliliğine tepki göstermiş ve düğüne katılmamıştı.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten'den evlilik teklifi almış ve 24 Nisan'da sürpriz bir şekilde Beşiktaş'taki lüks bir otelde evlenmişti. Mayıs ayında Prag'da yapılması planlanan nikâh töreni, Seda Sayan'ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden İstanbul'da yapılmıştı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

ANNESİNİN EVLİLİĞİ HAKKINDA SESSİZ KALDI

Sevgilisi Miray Daner ile görüntülenen Oğulcan Engin, özel hayatıyla gündemden düşmeyen annesi Seda Sayan'ın Çağlar Ökten ile nikâh törenine katılmadığının hatırlatılması üzerine sessizliğini korumuştu.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

ANNELER GÜNÜ PAYLAŞIMIYLA DEDİKODULARI YALANLADI

Seda Sayan da konuyla alakalı sessizliğini korurken Oğulcan Engin, küs olduğu ileri sürülen annesi Seda Sayan ile fotoğrafını Instagram hesabından yayınlamış ve 'Anneler Günü' temalı gönderisiyle haklarında çıkan söylentileri yalanlamıştı. Ünlü şarkıcı da geçtiğimiz haftalarda 'evliliğine karşı çıktığı' söylenen oğluyla kamera karşına geçmiş, Instagram sayfasından paylaştığı fotoğraflarına; "Gözümün nuru, oğlum" notunu yazmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading