Yandex Metrica

Seda Sayan'dan Okan Bayülgen'e şok hareket! İzleyicilerin ağzı açık kaldı! Bacağını masaya uzatıp...

Seda Sayan'dan Okan Bayülgen'e şok hareket! İzleyicilerin ağzı açık kaldı! Bacağını masaya uzatıp...

Seda Sayan, çorapla ilgili sözleriyle uzun süre konuşulmuştu. Okan Bayülgen'in programına konuk olan Sayan, Bayülgen'e "Senin yüzünden çorapsız geldim" dedi. Şarkıcının masaya bacağını uzattığı anlar herkesi şaşırttı.

Magazin

23.01.2024, 20:02

Okan Bayülgen'in 'Uykusuzlar Kulübü' programına bu hafta Seda Sayan, Deniş Işın, Selen Uçer, Hepsi grubu üyelerinden Yasemin Yürük, Esra Ezmeci, Nazlı Baç ve Çağla Kubat konuk oldu. 

Programda Seda Sayan ve Okan Bayülgen arasında 'çorap' konusunda ilginç diyaloglar yaşandı. Daha önce 'Çorap mesafedir' açıklamasıyla uzun süre konuşulan Seda Sayan, Okan Bayülgen'e "Çorapsız geldim senin yüzünden" dedi.

 

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"AYAK SEVEN ÇOK İNSAN VAR"

Şarkıcının ayağını masaya koyması hem stüdyodakileri hem ekran başındaki izleyicileri şaşırtırken Bayülgen, "Büyük bir olay oluyor şu anda. İzleyenler bu kareyi donduracaklar. Ayak seven çok insan var" dedi. 

Çorap giymeyi sevdiği bilinen Seda Sayan, "Pantolon giydiğimde çorap giymiyorum. Benim için bir filtre. Senin dediğin gibi de anneanne çorabı giymiyorum. Jennifer Lopez falan 2 tane üst üste giyiyor." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading