Yandex Metrica
SON DAKİKA
Seda Sayan'dan Melek Mosso tepkisi! 'İnşallah bir daha yapmaz'

Seda Sayan'dan Melek Mosso tepkisi! 'İnşallah bir daha yapmaz'

Melek Mosso'nun Isparta Uluslararası Gül Festivali kapsamında vereceği konseri iptal edilmiş, yerine Seda Sayan'ın sahne alacağı ortaya çıkmıştı. Seda Sayan, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin

23.01.2024, 19:19

Isparta Uluslararası Gül Festivali kapsamında sahne alacak olan Melek Mosso, 3 Haziran'da konsere çıkacaktı. Ancak Mosso'nun bir konserinde yaptığı hareketin gündeme gelmesi sonucu büyüyen tepkilerin ardından şarkıcının konseri iptal edildi. Mosso'nun yerine Seda Sayan'ın konser vereceği ortaya çıkmıştı. 

Seda Sayan, konuyla ilgili açıklama yaptı. 2. Sayfa'ya konuşan Seda Sayan, Melek Mosso'nun söz konusu hareketine de tepki gösterdi.

"MELEK'İN KADINLIĞINA DEĞİL HAREKETİNE TEPKİ GÖSTERİLDİ"

Ünlü şarkıcı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Sanatçıların konser takvimini menajeri belirler. Ben haftanın 5 günü zaten full çalıştığım için bazen havaalanında öğreniyorum konseri yeri ve bilgilerini. Menajerim Osman Yuvacı anlaşmayı yapmış. Melek kardeşimle ilgili araştırma yaptığımda Melek'in sanatına ya da kadınlığına değil, bir konserinde kadınlarla ilgili konuşurken yaptığı parmak işaretinden dolayı Isparta belediyesinin tepki gösterdiğini öğrendim. Melek adına merak edip o hareketi videodan izledim. Bir talihsizlik olduğunu düşünüyorum inşallah bir daha böyle bir eylemde bulunmamasını dilerim."


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading