Yandex Metrica
SON DAKİKA
Seda Sayan'dan Çağlar Ökten açıklaması! Eşinin soyadını sildirmek için dava açmıştı 'Uğraşacak vaktim yok'

Seda Sayan'dan Çağlar Ökten açıklaması! Eşinin soyadını sildirmek için dava açmıştı 'Uğraşacak vaktim yok'

Geçtiğimiz nisan ayında müzisyen Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, eşinin soyadını sildirmek için dava açmıştı. Sanatçı, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında "Kocamın soyadına kurban olurum" dedi.

Magazin

23.01.2024, 19:26

Şarkıcı Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında dünya evine girmişti. Evliliğiyle magazin gündeminde çok konuşulan sanatçı, Ökten'in soyadını kullanmamak için dava açtı. Bu hamlenin ardından ikilinin boşanacağı yönünde haberler çıkarken, Seda Sayan konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

"BOŞANMA HABERLERİNE ÇOK ŞAŞIRDIK"

Ünlü şarkıcı katıldığı açılışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ayrılık haberlerini yalanlayan şarkıcı, evrakları değiştirecek vakti olmadığı için soyadı davasını açtığını söyledi. Sayan, açıklamasında şöyle dedi:

"Konu yanlış anlaşıldı hatta boşanacağımız bile söylendi. Soyadı değişince evraklarda değişiklik yapılması gerekiyordu. Biz daha önce kendi soyadımı kullanacağımı belirtmiştik. Bir sürü evrakta değişikliğe gidilecekti ancak benim o kadar zamanım yok. Bizim karı koca olarak aramızda böyle bir soyadı kavgası olmadı. Boşanma ve evi terk etme haberlerine biz de çok şaşırdık. Sevdiğim adam hayatımda zaten. Ben kurban olurum onun soyadına. "

Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten ile Kaş'ta balayı yapacaklarını açıkladı.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading