Yandex Metrica

Seda Sayan'dan bomba itiraf: Anneme laf söylediği için boşandım

Seda Sayan'dan bomba itiraf: Anneme laf söylediği için boşandım

Sabahın Sultanı Seda Sayan programının dün yayınlanan bölümünde Seda Sayan'ın itirafı dikkat çekti. Seda Sayan, eşiyle annesine laf söylediği için boşandığını açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 18:09

Seda Sayan, yeni sezonda Star TV'de yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programıyla izleyici karşısına çıkıyor. Sayan programda evlenmek isteyip kavuşamayan gençleri birleştirmeye ve aileleri ikna etmeye çalışıyor. Ünlü şarkıcı ve sunucu, canlı yayın sırasında dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Fırat, evlenmek istediği Rus gelin Mira için annesinin onayını alamadım. Kayınvalide adayı Fatma Hanım'ın 'Ya o kız, ya ben' demesiyle stüdyoda duygusal anlar yaşandı. Fatma Hanım'a hak veren Sayan, "Bunu ilk kez açıklıyorum. Anneme laf söylenildiği için boşandığım oldu." dedi.

"HİÇ KİMSEYİ ANNEMLE İLGİLİ KONUŞTURMADIM"

"Hiç kimseyi annemle ilgili konuşturmadım, konuşturmam." diyen sunucu, yaşadıklarını şu ifadelerle anlattı: "Bunu da ilk defa söylüyorum. Anneme laf söyledi diye boşandım. Annem bizi ekran başında izliyor. Hayatımda böyle şeylerde yalan konuşmadım. Annem ya. Daha ne olabilir yani. Yaratandan sonra annem. Sen nasıl benim anneme laf söylersin. Ben bu yüzden boşandım. Boşanmalar gerçekleşiyor. Anneme söylediğin bana geliyor demektir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading