Yandex Metrica

Sitede Ara

Seda Sayan'dan bebek itirafı! 6 ay önce nikah masasına oturmuştu! 'Yumurtalarımı...'

Seda Sayan'dan bebek itirafı! 6 ay önce nikah masasına oturmuştu! 'Yumurtalarımı...'

Seda Sayan, Nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmuştu. Uzun bir yaz tatili yapan çift, İstanbul'a geri döndü. Etiler'de bir açılışa katılan ünlü isim, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Magazin

23.01.2024, 19:58

Seda Sayan, müzisyen Çağlar Ökten ile sürpriz bir şekilde evlilik kararı almıştı. Ünlü çift, 24 Nisan'da Beşiktaş'ta bir otelde dünyaevine girmişti. Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in düğünde yer almaması dikkat çekmişti. Anne-oğulun arasının bozuk olduğu öne sürülmüştü.

İkili, birkaç gün önce baş başa tatile çıktı. Tatilden keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan çift, tatil dönüşü Etiler'de bir mekanın açılışına katıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sayan'dan çok konuşulacak bir itiraf geldi. 

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"YUMURTALARIMI DONDURTMUŞTUM"

Şarkıcı, "Çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna "Her ikimizin de evlatları var. Böyle bir düşüncemiz yok" şeklinde yanıt verdi. Sayan, TV8'de ekrana gelen '2. Sayfa' programına attığı mesajda ise şu ifadeleri kullandı:

"Yumurtalarımı dondurtmuştum. Eğer Çağlar'ın çocuğu olmasaydı doğururdum ama 12 yaşında bir oğlu var, çocuk işi bitmiştir."

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"İNSAN OĞLU İLE KÜSER Mİ?"

Seda Sayan, eski eşi Sinan Engin ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile küs oldukları iddiaları hakkında sessizliğini de bozdu. Sayan, "İnsan çocuğu ile küser mi?" sözleriyle söylentileri yalanladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading