Yandex Metrica
SON DAKİKA
Şarkıcı Çelik'ten siyasete yeşil ışık! Zafer Partisi'ne katıldı

Şarkıcı Çelik'ten siyasete yeşil ışık! Zafer Partisi'ne katıldı

Ünlü şarkıcı Çelik, Ümit Özdağ'ın kurucusu olduğu Zafer Partisi'nin İstanbul buluşmasına katıldı. Şarkıcının siyasete atıldığı iddialarının ardından partiden konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:55

90'lı yıllardaki şarkılarıyla tanınan Çelik, siyasete atıldığı iddiasıyla gündeme geldi. Ünlü şarkıcı Ümit Özdağ'ın kurduğu Zafer Partisi'nin İstanbul buluşmasına katıldı. Fotoğrafların sosyal medyada gündem olmasının ardından Zafer Partisi Kayseri İl Teşkilatı sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Gönderide "E tabi devir değişti, Ama Çelik değişmedi. Sanatçı Çelik artık Zafer Partisi'nde" denildi.

PARTİ İÇİ GÖREVİ BULUNMUYOR

Daha sonra yapılan paylaşımda ise Çelik Erişçi'nin partiye resmi katılımı ve parti içi görevi olmadığı belirtildi. "Kendisi destek olarak Zafer Partisi'nde bizimledir. Kendisinin bu, çok değerli desteği için, biz de kendisine çok teşekkür ediyoruz. Meşalemizin bir ateşi de, artık kendisinin eserleridir" ifadeleri kullanıldı.

MÜLTECİ PAYLAŞIMINA TEPKİ YAĞMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili paylaşım yapan Çelik, tepki toplamıştı.  Ukrayna askerlerinin fotoğrafını paylaşan şarkıcı, "Amerikan CIA uçağına binip kuş taklidi yaparak ölen Afganlılara karşı bu fotoğraf. Türkiye'de dehşet saçan sözde mülteci sığınmacı Afgan ve Suriyelilere yazıklar olsun" ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading