Yandex Metrica

Sanırsın Cumhurbaşkanı! Özcan Deniz ve sevgilisi koruma ordusuyla dışarı çıktı: O görüntüler Türkiye'nin gündemine oturdu

Sanırsın Cumhurbaşkanı! Özcan Deniz ve sevgilisi koruma ordusuyla dışarı çıktı: O görüntüler Türkiye'nin gündemine oturdu

Bir süredir kendisinden 23 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar ile birlikte olan Özcan Deniz, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutladı. Muhabirlerin sorularını yanıtlamayan şarkıcının koruma ordusu ile dolaşması dikkat çekti.

Magazin

23.01.2024, 18:49

Eski eşi Feyza Aktan ile olaylı şekilde boşanan şarkıcı Özcan Deniz, gönlünü İranlı modacı Samar Dadgar'a kaptırmıştı. Aralarındaki 23 yaş fark ile gündeme gelen çift, aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. İkili, önceki gün Sevgililer Günü'nü kutladıkları mekanın çıkışında görüntülendi. 

Özcan Deniz-Samar Dadgar çifti, 14 Şubat'ı Yeniköy'de bir restoranda baş başa yemek yiyerek kutladı. İkili, çıkışta bekleyen muhabirlerin sorularını da yanıtsız bıraktı. Çiftin koruma ordusuyla dolaşması ise sosyal medyada gündem oldu.

DAVAYLA İLGİLİ SORULARI YANITLAMADI

Samar Dadgar, basın mensuplarının sorularını duymamazlıktan gelerek aracına bindi. Özcan Deniz ise "Sizi uzun zamandır göremiyorduk." diyen muhabirlere  "Eee, 14 Şubat..." yanıtını verdi.

Geçtiğimiz ay oğlu Kuzey'in velayeti içi eski eşi Feyza Aktan ile karşı karşıya gelen ve davayı kaybeden şarkıcı, konuyla ilgili sorulara teşekkür etmekle yetindi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading