Yandex Metrica

Sahnede fenalaşan Gülben Ergen'in sağlık durumu nasıl? 'Meslek hayatımda ilk kez' deyip sosyal medyadan açıkladı

Sahnede fenalaşan Gülben Ergen'in sağlık durumu nasıl? 'Meslek hayatımda ilk kez' deyip sosyal medyadan açıkladı

Gülben Ergen, Düzcespor'un şampiyonluk kutlamaları sırasında sahnede iki kez fenalaşmıştı. Hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı sevenlerini korkutmuştu. Ergen, sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu.

Magazin

18.02.2024, 17:33

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, Düzcespor'un şampiyonluk kutlaması etkinlikleri kapsamında sahne aldı. Ergen, şarkı söylediği sırada sahnede düşüp baygınlık geçirdi. Yeniden sahneye çıkan Ergen, tekrar fenalaşınca ambulansla hastaneye kaldırıldı ve konser iptal edildi. 

Ambulansa taşınan sanatçının tansiyonunun düştüğü öğrenilirken, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. İkinci kez fenalaşan Ergen, Düzce Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

"GENEL SAĞLIK DURUMU İYİ"

Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Ergen'in sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Yılmaz, "Geçmiş olsun diliyorum. Önce olay yerinde küçük bir sıkıntı yaşamış tansiyonu ile alakalı. Ambulans ile buraya naklettiler. Şu anda genel durumu iyi. Gayet sağlıklı. Valimiz de ziyaret etti. Arkadaşlar gerekli müdahaleyi yapmaya devam ediyorlar. İnşallah birazdan taburcu olacak" dedi.

"MESLEK HAYATIMDA İLK KEZ HASTANEYE KALDIRILDI"

Taburcu edilen Gülben Ergen, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Sanatçı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"Şimdi Düzce’den geriye kalanlara baktım. Meslek hayatımda ilk kez sahneden ambulansa, sonra da hastaneye kaldırıldım. Düştükten sonra tüm gücümle tekrar döndüm sahneye. Elimden gelen tüm gayretimle sahneme, şarkılarıma devam ettim. Sahne üzerinde kustum. Gündüz ben Düzce'ye yola çıkarken oğlumun mide bulantısı başladı. Sahneye çıkmak üzereyken de diğer oğlum mide bulantısı ve kusma yaşadı."

Şarkıcıya ünlü isimlerden ve hayranlarından çok sayıda 'geçmiş olsun' mesajı geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading