Yandex Metrica

Şahan Gökbakar’dan faiz tepkisi! Şahan Gökbakar Türkiye’yi eleştirdi

Şahan Gökbakar’dan faiz tepkisi! Şahan Gökbakar Türkiye’yi eleştirdi

Şahan Gökbakar’dan faiz tepkisi! Şahan Gökbakar Türkiye’yi eleştirdi! İşte haberin detayları…

Magazin

23.01.2024, 18:29

Komedyen Şahan Gökbakar, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla faiz indirimi kararına tepki gösterdi. Şahan Gökbakar, Merkez Bankası’nın faiz indirimi kararına ilişkin olarak “Dünya denen gezegende faiz indirimi yapan tek ülke Türkiye oldu” ifadelerini kullandı. Merkez Bankası, politika faizini bugün 100 baz puan daha indirerek yüzde 14’e düşürdü. TL’deki erime ve enflasyondaki artışa rağmen banka, faiz indirimlerine devam kararı aldı. Karar sonrası dolarda ve euroda yeni rekorlar geldi.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

“BİZ BU DÜNYADA YAŞAMIYOR MUYUZ?”

Şahan Gökbakar, faiz indirimi kararına tepki gösterdi. Twitter hesabından paylaşım yapan Gökbakar, “Pandemi döneminin etkisi dünyada enflasyon oldu. Dünya ülkeleri bu soruna faiz artırarak cevap verdi. Ya dün Norveç Merkez Bankası bile faiz artırdı. Refahın en yüksek olduğu Norveç! Dünya denen gezegende faiz indirimi yapan tek ülke Türkiye oldu! Biz bu dünyada yaşamıyor muyuz?” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading