Yandex Metrica
SON DAKİKA
Şahan Gökbakar şecaat arz etti: Hükümete niye malzeme veriyorsunuz?

Şahan Gökbakar şecaat arz etti: Hükümete niye malzeme veriyorsunuz?

Komedyen Şahan Gökbakar, İBB'nin Çırağan Caddesi'ndeki tarihi ağaçları biçmesi konusunda sessizliğini bozdu ama "Bunlara malzeme vermeyin" diyerek...

Magazin

23.01.2024, 18:59

Yeşili ve ağacı koruma konusunda mangalda kül bırakmayan Cem Yılmaz, Tarkan, Gökhan Özoğuz ve Şahan Gökbakar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 112 adet tarihi çınarı biçmesi karşısında sessiz kalmıştı. 

Ekrem İmamoğlu yönetimine tepkisizliğinin nedeni sorulduğunda "Ağaçlar hastaymış, o yüzden kesmişler, raporu var" şeklinde ifadeler kullanan Şahan Gökbakar, yaşadığı çelişkiyi aşmaya çalışarak sosyal medya hesabında yeni bir mesaj paylaştı. 

Ağaçların haklı nedenlerle kesildiği fikrinde ısrar eden Gökbakar, İmamoğlu yönetimine ağaçları kestiği için değil, 'hükümete malzeme verdiği için' kızdı. Gökbakar'ın cümleleri aynen şu şekilde:

"İstanbul'da hastalanmış 112 çınar ağacını kesip BUNUN İLETİŞİMİNİ YAPMAYARAK ve mevcut politik kutuplaşmaya mükemmel bir malzeme vererek sadece ağacı ve çevreyi savunan insanlara saldırılmasına ve hakaret edilmesine yol açan İBB ve İletişim bölümünü kınıyorum."

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU TROLLERİ HÜCUMA GEÇTİ 

İBB'nin Twitter hesabını da (@istanbulbld) işaretleyen Gökbakar, bu kez "İmamoğlu yönetiminin hiçbir şekilde yanlış iş yapmayacağını düşünen" trollerin saldırısına uğradı. Gökbakar'ın mesajının altına doluşan İmamoğlu destekçileri, ağaçların nasıl da haklı nedenlerle kesildiği fikrini hararetle savundu. 

İBB ekipleri Beşiktaş'taki Çırağan Caddesi üzerinde bulunan asırlık çınar ağaçlarından 112 tanesini 'hastalandıkları' ve 'devrilme riski bulunduğu' gibi gerekçelerle kesmişti. İBB, ağaçların tedavi imkanı bulunup bulunmadığı yönündeki soruları cevapsız bırakmış, köklerinin görülmesini engellemek için de kesilmiş gövde üzerine beton basmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading