Yandex Metrica

Şahan Gökbakar öyle bir anket yaptı ki… Galatasaray taraftarı çıldırdı!

Şahan Gökbakar öyle bir anket yaptı ki… Galatasaray taraftarı çıldırdı!

Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından anket paylaştı. Ünlü oyuncunun yaptığı anket Galatasaray taraftarını adeta çıldırttı.

Magazin

23.01.2024, 18:41

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabı Twitter'dan Galatasaray taraftarını çıldırtacak bir anket yaptı. Süper Lig'in 23. haftasında dev derbide küme düşme korkusu yaşayan Galatasaray ile lider konumunda olan Trabzonspor kozlarını paylaştı. Nef Stadyumu'nda oynanan zorlu karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetti.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

SON MAÇI DA KAYBETTİ

Düşme hattına yaklaşan sarı kırmızılılar, bu maçı da 2-1 skorla kaybetti. Lider konumda bulunan bordo mavililer ise mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıktı. Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbahar da, "Galatasaray vs Trabzonspor maçını kim, kaç farkla kazanır?" sorusuyla bir anket yaptı. Ünlü komedyenin paylaştığı anket küme düşme korkusu yaşayan Galatasaray taraftarını çok kızdırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading