Yandex Metrica

Şahan Gökbakar'ın villasıyla ilgili gelişme!

Şahan Gökbakar'ın villasıyla ilgili gelişme!

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'te izinsiz iskele yaptırıp tabela asmasına ilişkin başlatılan inceleme tamamlandı. Gökbakar, 'özel mülktür girilmez' tabelasını söktü.

Magazin

21.03.2024, 11:02

Komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris'teki turistik Selimiye ile Turgut Mahallesi arasında yer alan Delikyol mevkisinde kara ulaşımı olmayan bir yerden 10 milyon liraya dublex villa satın almıştı. İddiaya göre Gökbakar, villasının önündeki sahile izinsiz olarak iskele yaptırıp 'Özel mülktür girilmez' tabelası astı. Gökbakar'ın izinsiz iskele yaparak tabela astığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

TABELAYI KALDIRDI

Görüntülerin basına yansımasının ardından Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 8 Temmuz'da inceleme başlattı. Gelişmeler üzerine komedyen, iskele ve plaja astığı tabelayı söktü. 

YETKİLİLERLE BAĞLANTIYA GEÇTİ

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, iskelenin kaldırılması ve alanın eski haline dönüştürülmesi için Marmaris Belediyesi'ne, Gökbakar'ın denize botla bıraktığı tonozların kaldırılması için ise Büyükşehir Belediyesi'ne tutanakları gönderdi. Gökbakar'ın ise avukatları aracılığıyla eksiklerin tamamlanması için yetkili kurumlarla iletişime geçtiği öğrenildi.

Resmi evrakın Marmaris Belediyesi'ne ulaşmadığı, ulaştığında kurulun karar vereceği bildirildi. Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nün villa için yapı kullanım izni olup olmadığına dair resmi yazışmaların devam ettiği belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading