Yandex Metrica
SON DAKİKA
Şahan Gökbakar'ın kaçak iskelesine inceleme başlatıldı

Şahan Gökbakar'ın kaçak iskelesine inceleme başlatıldı

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, Şahan Gökbakar'ın satın aldığu villasının önüne izinsiz iskele yaptırmasına ilişkin inceleme başlattı.

Magazin

23.01.2024, 17:38

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris'ta Selimiye ve Turgut Mahallesi arasında bulunan Delikyol mevkiinde kara ulaşımının bulunmadığı bir koyda 10 milyon liraya dubleks villa satın aldı.

'GİRİLMEZ' TABELASI ASMIŞTI

İddiaya göre Gökbakar, Marmaris'e 67 kilometre uzaklıkla bulunan mahallede satın aldığı vllasının önüne izinsiz olarak iskele yaptırdı. Dün komedyenin iskeleye "Özel mülktür girilmez." tabelası görüntülendi. Gökbakar, sahile deniz kumu döktürüp, evinin iskelesinin önüne tonoz attı. Personele yardım eden Gökbakar, Zodyak bot ile denize tonoz bıraktı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Görüntülerin basına yansımasının ve gündem olmasının ardından Muğla İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü söz konusu alana ilişkin inceleme başlattı. Muğla Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kendilerine konu hakkında bir talep gelmediğini belirtirken, Marmaris Belediyesi ise bölgenin kendi sorumluluk alanlarında olmadığını bildirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading