• G.ALTIN

    4.116,75

  • DOLAR

    38,4091

  • EURO

    43,7928

  • BIST 100

    9.306,96

  • BITCOIN

    $93.527

Safiye Soyman itirafıyla şaşırttı! Seda Sayan duyunca çıldıracak

Safiye Soyman itirafıyla şaşırttı! Seda Sayan duyunca çıldıracak

Ünlü sanatçı Safiye Soyman son zamanlarda hem paylaştığı fotoğraflarla hem de yüzüne yaptırdığı estetik müdahalelerle gündeme geliyor. Bu konuyla ilgili konuşan Soyman, Seda Sayan'ın kendisini kobay olarak kullandığını dile getirdi.

Oryantal Tanyeli'yi hem tedavi sürecinde hem de son yolculuğunda yalnız bırakmayan sanatçı Safiye Soyman çok konuşulacak bir açıklama yaptı. 

Katıldığı bir iftar yemeğinde konuşan Soyman yakın arkadaşı Seda Sayan'la ilgili estetik itirafıyla şaşırttı. 

"KOBAY OLARAK KULLANIYOR"

Ünlü isim, Sayan tarafından kobay olarak kullandığını dile getirdi. 

“Önce ben yaptırıyorum, sonra o gidiyor." diyen Soyman "En son gıdığımı aldırdım” açıklamasını yaptı. 

FAİK ÖZTÜRK İLE ARALARI BOZULMUŞTU

Safiye Soyman geçtiğimiz günlerde hayat arkadaşı Faik Öztürk ile yaşadığı gerilim ile gündeme gelmişti. 

Sanatçı, katıldığı Özlem Esra Ada'nın sunduğu Pembe Masa programında ses getiren açıklamalarda bulunmuştu.

Hayat arkadaşının "Allah korusun da ayrılırsak birçok şeyini kaybeder Safiye. Ama bana bir şey olmaz. Ben iş adamıyım, çalışmasam da hayatıma devam ederim" şeklindeki sözleri hatırlatılan Soyman çok sinirlenmişti.

"BEN OLMAZSAM O BİTER"

Sonrasında yaptığı şu açıklama ise tepki çekmişti:

"Asıl ben olmazsam o biter. O öyle dediyse… O bir restorancıydı, ben varsam Faik var, onu ben yarattım" 

FAİK ÖZTÜRK DE AÇIKLAMA YAPTI

İşte bu diyalog sonrası ikili arasına kara kedi girdiği söylentileri dolaşmaya başlamıştı. 

Konu Faik Öztürk'e sorulmuştu:

"Ben Safiye hanıma 25 senede hiçbir zaman boynunu öne düşürecek ne bir saygısızlığım oldu ne bir sevgisizliğim oldu. Ben o dediklerimi hatırlamıyorum."

Program sunucularının Safiye Soyman'a söz vermesiyle birlikte ünlü sanatçı ise şunları söylemişti:

"Canına okudum sonra, o yayından sonra canına okudum." 

Ünlü isme Özlem Esra Ada'nın programında Öztürk ile neden evlenmedikleri de sorulmuştu.

Soyman "Ben nikaha karşıyım. Benim imzaya karşı bir fobim var. Çok küçük yaşta evlendiğim için, bundan dolayı evlenmiyorum. Evlenseydim çoktan ayrılmıştım." açıklamasını yapmıştı. 

OĞLU HARUN'U KAYBETMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden oğlu Harun hakkında da konuşan şarkıcı "Harun'u yaşatmak için ben her gün öldüm. Öldüğünde eve gittim, yastığını aldım. Harun'umun kokusunu hatırlamak için kokladım, sarıldım. O süreç çok zor oldu. Sakinleştirici ilaçlarla ayakta durdum. Oğlumun yastığıyla uyuyorum, kokusu hâlâ var" ifadelerini kullanmıştı. 

DİĞER
Avatar
Saadet Diş