Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen cesur kıyafetiyle sosyal medyayı salladı! Sana kırmızı çok yakışıyor

Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen cesur kıyafetiyle sosyal medyayı salladı! Sana kırmızı çok yakışıyor

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen, 'Maske Kimsin Sen?' yarışması için iddialı kıyafetler seçmeye devam ediyor. Altın Kelebek için derin dekolte giyen Melis Sezen yeni projesi için ise derin bacak yırtmaçlı kırmızı bir elbise giyip poz verdi.

Magazin

23.01.2024, 18:38

Altın Kelebek için giydiği beyaz elbiseyle hayranlarını mest eden Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen, 'Maske Kimsin Sen?' yarışmasında da jüri olarak öne çıkıyor. Son dönemde hem pahalı hem de dekolteli tercihlerde bulunan Sezen yine yaptığı seçimle takipçilerinden tam not aldı.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

“BİZ DE SANA AŞIĞIZ”

Tuvana Büyükçınar tasarımı bir elbise tercih eden Melis Sezen paylaşımına "Kırmızıya aşığım" notunu düştü. Sezen'in hem boynundaki kolyesi hem de kırmızı elbisesine beğeni yağdı. Melis Sezen'in derin bacak dekolteli elbisesiyle verdiği poza takipçileri "Sana kırmızı çok yakışıyor", "Biz de sana aşığız" yorumlarında bulundu.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Maske Kimsin Sen? programında jüri üyesi olarak boy gösteren oyuncu Melis Sezen yaptığı kıyafet seçimleriyle ilgi çekiyor. Önceki programda kombinlediği ceket ve pantolonunun fiyatıyla gündeme gelen Sezen cekete 25.590 TL, pantolona ise 10.000 TL ödemesiyle dikkat çekmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading