Yandex Metrica

Sadakatsiz yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Sadakatsiz saat kaçta ve ne zaman? Sadakatsiz hangi kanalda yayınlanacak?

Sadakatsiz yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Sadakatsiz saat kaçta ve ne zaman? Sadakatsiz hangi kanalda yayınlanacak?

Sadakatsiz yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Sadakatsiz saat kaçta ve ne zaman? Sadakatsiz hangi kanalda yayınlanacak? İşte haberin ayrıntıları…

Magazin

23.01.2024, 18:31

Kanal D kanalının en çok izlenilen dizisi Sadakatsiz yayın hayatına hız kesmeden devam ediyor. İzleyiciyi her bölümüyle ekrana kilitlemeyi başaran dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor. Sadakatsiz’in yeni bölümü bu akşam saat 20:00’de Kanal D’de izleyiciyle buluşacak. Sadakatsiz dizisinin büyük bir hayran kitlesi var, dizinin hayranları yeni bölümü heyecanla bekliyor.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

SADAKATSİZ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Sadakatsiz dizisinin konusu Doktor Asya, mimar kocası Volkan ve oğulları Ali ile huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu huzurlu yuvanın bozulması, kocasının genç bir kadınla birkaç aydır ilişkisinin olmasıyla yerle bir oluyor. Bu durumu öğrenen Doktor Asya evliliğini kurtarmak ya da sadakatsiz kocası Volkan'dan intikam almak arasında tercih yapmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading